Muzgo

Csütörtöki nagyvilági sokadalom

  • Már csak 2 hétig látogatható a világ egyik legizgalmasabb kiállítása, a The Perfect Nude. A tárlat 100 különleges akt képet tartalmaz, melyek megdöbbentően őszintén ábrázolják az emberi testet. A naturalista rajzok és festmények rendkívül nagy érdeklődésnek örvendenek.
  • A Kauri Musem (Matakhoe) érdemelte ki elsőként a világ múzeumai közül a carboNZero minősítést, azaz a múzeum „zöld” lett, széndioxid kibocsájtása minimális, nem szennyezi a környezetet. Az intézmény igazgatója kihangsúlyozta, hogy a természeti környezet és a benne található értékek is elveszhetnek a túlzott környezetkárosítás miatt, tehát logikus, hogy egy múzeumnak kötelessége figyelmet fordítania a környezetvédelemre.
  • Bezárt a New York-i Museum of Comic and Cartoon Art. A tavaly megnyílt múzeum igazgatója megnyugtatta a képregény -, és rajzfilmkedvelőket: csak átmeneti szünetről van szó, míg az épületet felújítják és kibővítik. Az újbóli nyitás dátuma még nem ismert, de azt már előre vetítették, hogy a kiállítások egy része a legfrissebb rajzfilmekhez kapcsolódik majd.

--> komment
Vissza a lap tetejére
süti beállítások módosítása